torsdag den 3. januar 2013

Akustiske tonerNår min lillebror finder sin guitar frem, og begynder at spille, er melodien den eneste ting, man lægger mærke til. Med hans fantastiske, støvede og gamle guitar, kan intet gå galt. De fine akustiske toner flyder ud i rummet som et vindpust, han lever sig dybt ind i det, og man kan hører det så klart og så tydeligt. Som en stolt storesøster spidser jeg ørene, når han øver og når han giver koncerter med hans hold. 

6 kommentarer:

 1. Jeg er utrolig forelsket i dit sprog, din blog fortryller mig og giver mig lyst til at blive ved med at læse, indlæg efter indlæg. Jeg forstår godt, at du er stolt over din bror, det er fantastisk at han går op i musik!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, hvor er du dog sød! Og det er en kommentar som din, der giver mig lyst til at blive ved! Tusinde mange tak! :)

   Slet
 2. Kan totalt leve mig ind i det, ! Hold da op hvor ville jeg gerne høre det :) det ville være vildt fedt hvis du ville ligge en video ind! ej kan godt se hvis det er lidt meget at spørge om :) flot lys på dine billeder!

  Xoxo Maja

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå, han er også vældig dygtig! En video? Tjo, det kunne da godt være, at jeg ville finde ud af det en dag! :D

   Slet
 3. Fin blog og super fede billeder!!!

  har du lyst til at følges :)?

  http://www.ceciliemodemedmere.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej! Mange tak!
   Jeg tager da lige et kig forbi din! :D

   Slet